push-to-call

30 ноември ∣ 2023

 “Александър Логистикс” разполага с един от най-модерните складове в Пловдив. Той се намира на Околовръстния път на площ от 1000 кв. м. и има изключителни възможности за: 

  • Cross-docking и логистика: Складът предлага интегрирана система за Cross-docking и логистика, която ускорява обработката на стоките и оптимизира логистичните процеси.
  • Товаро-разтоварни операции: Екипът на "Александър Логистикс" изпълнява бързи и ефективни товаро-разтоварни операции, гарантирайки, че стоките се обработват бързо и безпроблемно.
  • Управление на поръчките: Фирмата предлага компетентно управление на поръчките, което включва следене, инвентаризация и управление на наличността.
  • Рампи и подемна техника: С шест рампи и съвременна подемна техника, складът гарантира гладкото обслужване на стоките.
  • Бусове и сола с падащ борд и транспалетни колички: "Александър Логистикс" разполага със собствен автопарк, включващ бусове с падащ борд и транспалетни колички за бърз и сигурен транспорт на стоките.
  • Доставки в региона и цяла България: палетни и колетни пратки.
  • Видеонаблюдение и системи за охрана на товарите: Складът е оборудван със съвременни системи за видеонаблюдение и сигурност, гарантиращи безопасността на стоките.

За контакти:

+359 897 00 81 88

plovdiv@alog-bg.com

Работно време: от 07:00 до 18:00 часа.

Вижте галерия от снимки на склада:

През първите 10 месеца на  2023 година фирмата успя да обработи 2055 пратки (съответстващи на 16503 транспортни единици) с общо тегло от 2 331 027 кг и да достави 15079 пратки (съответстващи на 29345 транспортни единици) с общо тегло от 5 540 048 кг. Складът разполага с капацитет, който може да удвои тези резултати и да се справи с изискванията на растящи бизнеси в областта на складирането и логистиката.

С богата история и 30 години опит, "Александър Логистикс" оперира в 12 стратегически разположени склада в цяла България. Компанията продължава да предоставя на клиентите си висококачествени решения в областта на логистиката, помагайки им да спестят време, усилия и ресурси. Тя не само складира, товари и транспортира стоки, но и осигурява 24-часова информация за движението и наличността им.

През 2023 г. "Александър Логистикс" направи поредната стъпка към върховите стандарти в складовата логистика. Компанията постигна отлични резултати при поредния одит по изискванията на IFS Logistics. Това е международно признат стандарт, който оценява безопасността и качеството на логистичните операции и е необходимо условие за работа с ритейл веригите в хранителния сектор. Стандартът IFS Logistics гарантира, че фирмата може да складира стоки по високо отговорен начин, което е важно за доверието между нея и клиентите й. 

Следвайте уебсайта, блогa и LinkedIn страницата, за да разберете повече за иновациите, които "Александър Логистикс" разработва и внедрява в отговор на променящите се нужди на глобалния бизнес и логистика.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.