push-to-call

31 юли ∣ 2023

“Александър Логистикс” е водеща логистична компания, основана през 1994 година. С почти 30 години опит и репутация, ние оперираме в 12 стратегически позиционирани склада в България.

Нашата мисия е да предоставим висококачествени решения на нашите клиенти. Чрез добре развитата ни мрежа за вътрешен транспорт и дистрибуция, можем да вземем или доставим вашата пратка от и до всяка точка в България. Подкрепени от квалифициран екип, предлагаме разнообразни услуги в транспорта и складовата логистика, включително:

  • Доставка с падащ борд;
  • Търговски обекти в търговски центрове;
  • Търговски обекти в централните части на града;
  • Доставки в уговорени часови диапазони;
  • Връщане на амбалаж;
  • Обратни документи;
  • Наложен платеж.

Значителният брой превозни средства, наемани ексклузивно за нашите нужди и оборудвани с GPS системи за проследяване, осигуряват надеждността и точността на доставките. Компанията организира и доставки до мрежи за търговия на дребно, включително и в големите търговски центрове.

Нашата компания се гордее с иновативен и гъвкав подход, който ни позволява да изграждаме успешни партньорства и да предоставяме надеждни доставки във всеки един край на страната. Вярваме, че успехът на нашите клиенти е и нашият успех, затова се стремим да помагаме активно за развитието и растежа им.

Със силния си екип и постоянно инвестиране в професионалното развитие на служителите, ние сме логистичният партньор, на когото можете да разчитате за безупречно изпълнение на вашите доставки.

Прочетете повече за:

Нашия обновен и разширен склад в Казичене

Склада ни в Русе

Вижте видеа от работен процес по доставка до клиент:

Следвайте уебсайта, блогa и LinkedIn страницата, за да разберете повече за иновациите, които "Александър Логистикс" разработва и внедрява в отговор на променящите се нужди на глобалния бизнес и логистика.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.