push-to-call
Товарен камион

Автомобилен транспорт

МЕЖДУНАРОДНИ ГРУПАЖНИ ЛИНИИ

Ние сме една от водещите спедиторски компании, предлагащи международни групажни услуги между България, Европа, Кавказ и Близкия изток. В основата на нашето предимство са регулярните групажни линии, опериращи по фиксирани графици, като по този начин гарантираме на нашите клиенти фиксирани цени и транзитни времена.
За пълния график кликнете тук.

ЧАСТИЧНИ И КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ 

Като една от водещите спедиторски и логистични компании в България ние изградихме добри връзки с надеждни транспортни компании, като по този начин можем да гарантираме надеждни автотранспортни услуги. Организацията на частични товари е допълнение на предлаганите групажни услуги.

ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ

Ние изградихме надеждна система за доставки на територията на България, организирайки хиляди доставки всеки месец. Значителният брой превозни средства, наемани ексклузивно за нашите нужди и оборудвани с GPS системи за проследяване, осигуряват надеждността и точността на доставките. Компанията организира и доставки до мрежи за търговия на дребно, включително и в големите търговски центрове.

ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ И ДИСТРИБУЦИЯ

Правилното планиране е важно за оптимизацията на транспорта, но често плановете могат да се объркат, което налага използването на експресни доставки и транспорт. В такива случаи ние използваме микробуси и автомобили, управлявани от двама водачи. Предлагаме Ви експресни доставки на територията на България и Европа. За определени дестинации организираме и експресни групажни доставки.

МЕЖДУНАРОДНА ДИСТРИБУЦИЯ

Ключов фактор за успешни вериги на доставките за фирмите, установени в България, е възможността им да дистрибутират своите продукти на европейските и съседни пазари. Чрез надеждната мрежа, изградена със съдействието на нашите ексклузивни европейски партньори, ние надеждно ще се погрижим за логистиката. С повече от 30 терминала в Европа ние можем да Ви предложим ефикасна и надеждна дистрибуция.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.