push-to-call

19 септември ∣ 2023

"Александър Логистикс" направи поредната стъпка към върховите стандарти в складовата логистика. Компанията постигна отлични резултати при поредния одит по изискванията на IFS Logistics.

Това е международно признат стандарт, който оценява безопасността и качеството на логистичните операции и е необходимо условие за работа с ритейл веригите в хранителния сектор.

IFS Logistics се прилага за всички логистични области, като доставка с камион, железопътен транспорт или кораб, складиране на всички видове хранителни и нехранителни продукти, независимо дали те трябва да се транспортират при минусови температури, охладени или неохладени.

Процесът на одит включва подробен анализ на съществуващите процедури, тяхното подобрение и обучение на персонала. Усилията на "Александър Логистикс" бяха възнаградени с висок резултат от 97.18%, което на практика потвърждава фирмата като надежден и професионален логистичен партньор за клиентите си. Полученият сертификат от одита има изключително значение, тъй като малко спедиторски компании могат да се похвалят с такова признание.

Стандартът IFS Logistics гарантира, че фирмата може да складира стоки по високо отговорен начин, което е важно за доверието между нея и клиентите й.

“Александър Логистикс” е водеща логистична компания, основана през 1994 година. С почти 30 години опит и репутация, фирмата оперира в 12 стратегически позиционирани склада в България. Предлага разнообразни услуги в транспорта и складовата логистика, включително:
● Доставка с падащ борд;
● Търговски обекти в търговски центрове;
● Търговски обекти в централните части на града;
● Доставки в уговорени часови диапазони;
● Връщане на амбалаж;
● Обратни документи;
● Наложен платеж.

Следвайте уебсайта, блогa и LinkedIn страницата, за да разберете повече за иновациите, които "Александър Логистикс" разработва и внедрява в отговор на променящите се нужди на глобалния бизнес и логистика.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.