push-to-call
Морски транспорт

Морски транспорт

ПРЕВОЗ НА (FCL) КОМПЛЕКТНИ КОНТЕЙНЕРИ

Нашият екип от специалисти, стратегически разположени в офисите на пристанище Варна, са готови да организират оптимални транспортни схеми, отговарящи на Вашите изисквания в областта на комплектните контейнерни превози, а надеждните ни партньорства осигуряват безпроблемно транспортиране (морски транспорт) на Вашите пратки от и до всяка точка на света.

ПРЕВОЗ НА (LCL) ГРУПАЖНИ КОНТЕЙНЕРНИ ПРАТКИ

Опитът ни в консолидирането на контейнерни групажни пратки, може да Ви предложи най-оптимално решение за превоз на вашата стока в рамките на разумен срок от „склад до склад“ и от „врата до врата“.

ПРИСТАНИЩНА СПЕДИЦИЯ

Извършваните от нашите екипи дейности в пристанището, включват както претоварване (контейнеризация/деконтейнеризация) от и на сухопътни транспортни средства, така и вътрешни доставки от и до адрес.

ЗАСТРАХОВАНЕ

Можем да Ви предоставим и допълнителна възможност да застраховате вашите стоки „по време на превоз“ съгласно институтски Карго Клаузи (А) и (С). Застраховките Ви предоставят допълнителна защита при повреда и пълно погиване на стоката, както и покриват разходите при обявяване на Обща Авария.

МИТНИЧЕСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Внос и износ. Транзит. Изготвяне на транзитни декларации в системата NCTS (Т1 и Т2). Предоставяне на банкова гаранция. Електронно деклариране на TIR Carnet. Консултации.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.