push-to-call

08 май ∣ 2023

Повишените поръчки, ръстът на износните товаропотоци от България към Европа и намалената консумация в европейските пазари, доведе до сериозни проблеми във веригата на доставките. Тази промяна в пазарното поведение, която е в сила от втората половина на 2022 година, стана причина за препълване на складовете в Европа. Това от своя страна затрудни българските производители, поради отложени доставки и задържане на големи количества произведени стоки.

За да отговори на нуждите на своите клиенти и да предостави решение на проблема, “Александър Логистикс” разшири складовия си капацитет в Казичене, София, с допълнителни 3300 квадратни метра за буферно складиране преди стоките да бъдат изпратени в износно направление (cross-docking склад). Така общите складови площи вече са близо 15 000 квадратни метра. Те са изцяло за спедиторска дейност, групажи и складова логистика.

Изграждането на новите складови капацитети е в напреднал етап и се очаква да бъдат пуснати в експлоатация преди средата на 2023 година. Това ще допринесе за по-голяма гъвкавост и ефективност във веригата на доставките, което ще позволи на българските производители да бъдат по-конкурентоспособни и да отговарят на нуждите на своите клиенти.

Следвайте уебсайта, блогa и LinkedIn страницата, за да разберете повече за иновациите, които "Александър Логистикс" разработва и внедрява в отговор на променящите се нужди на глобалния бизнес и логистика

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.