push-to-call

15 април ∣ 2022

Логистичните нужди на клиентите предполагат все повече възможности и гъвкавост от спедиторските компании, за да могат да се интегрират във веригите на доставки. “Александър Логистикс” от дълги години складира, товари и транспортира стоки, като осигурява 24-часова информация за движението и наличността им.

Като лидер в бранша фирмата винаги реагира на пазара и предлага адекватни решения на клиентите си.

  • Гъвкавост към нуждите на пазара

На фона на недостига на транспортен и складов капацитет, “Александър Логистикс” предоставя нови и разнообразни услуги. Освен добре установените транспортни и складови услуги, допълнени с митническо агентиране и митнически складове, логистичната компания разполага с температурно контролирани помещения, хладилни камери. Те са 5 на брой и се намират в склада в Софийска област (с. Казичене).

  • Зелена енергия (фотоволтаици, благодарение на които има енергийна независимост).

Важно е да се отбележи, че са инсталирани фотоволтаични мощности, които са достатъчни за постоянното обслужване на хладилните камери. Остава и достатъчно количество енергия за останалите нужди на бизнеса. Тази енергийна независимост е ключово предимство, предпочитано от клиентите на складовете. Фирмата е ориентирана към грижа за природата и климата и е с позитивен CO2 баланс.

  • Отлично местоположение и капацитет на складовите помещения

Камерите са с възможност за работа при температурен режим от 0 до +8 С˚. В тях могат да се съхраняват големи количества храни, като например яйца, млечни продукти, месо, сладки изделия, както и други стоки като цветя.

Три от хладилните помещения са с площ от 50 кв.м. и обем 150 м³, една е с площ от 100 кв.м. и обем 600 м³, а друга е с площ 140 кв.м. и обем 380 м³.

Хладилните камери могат да бъдат оперирани от “Александър Логистикс” или да бъдат отдавани под наем. Те са с лиценз IFS. Той е необходимо условие за фирмите, които желаят да снабдяват хранителните вериги в България и чужбина.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.