push-to-call

21 юни ∣ 2022

Светът отдавна се подготвя за Зелена революция, но не всички инвестират, за да имаме една по-чиста планета. Да е зелен един бизнес, е въпрос на чест, имидж, престиж.

Ние изградихме цялостна фотоволтаична система върху покривите на складовете си в Казичене. Соларните панели са с мощност 1 MWh, което е достатъчно за всички складови нужди. Освен това осигурява допълнителни мощности, включително и за зареждане на електро задвижвани транспортни средства за градска дистрибуция в близко бъдеще.

Енергийната независимост е много голямо предимство за складовете на “Александър логистикс”. Така всички бизнеси, с които оперираме на територията на Казичене, могат да бъдат спокойни за стоките си, дори и по време на енергийна криза.

Разбираме колко е важно устойчивото ни  развитие, както и намаляването на въглеродния отпечатък, който генерираме. Затова станахме една от зелените компании, които се грижат за екоклимата на Земята.

Следвайте нашия уебсайтблог и LinkedIn страница, за да разберете повече за иновациите, които Александър Логистик разработва и внедрява в отговор на променящите се нужди на глобалния бизнес и логистика.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.