push-to-call

29 септември ∣ 2021

Товарен камион за групажен транспорт

LEMAN е водеща транспортна и логистична датска компания с центрове на управление в 6 страни и общ брой на служителите, надхвърлящ 700. Със сключени партньорства в 120 държави и над 200 активно поддържани маршрута, LEMAN притежава една от най-силно развитите автомобилни мрежи в Европа.

С установяването на редовна групажна линия по релация България-Дания, Александър Логистикс осигурява на клиентите си възможност за групажен транспорт на стоки и товари от и до тази страна по всяко време.

Високото качество и бързо транзитно време на тази услуга са гарантирани от ключовото партньорство с един от лидерите на пазара за групажни превози в Скандинавия LEMAN.

За да гарантира качеството на своите услуги и задоволи нуждите на клиентите си, Александър Логистикс продължава да разширява надеждна система за международен и вътрешен транспорт, базирана на партньорства с утвърдени спедитори, опериращи на територията на България, Европа, Кавказ и Близкия Изток.

Ако се интересувате от групажен транспорт на пратки от и до Дания, можете да изпратите Вашето запитване от секцията за групажна линия с Дания.

Leman Logo

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.