push-to-call

11 март ∣ 2024

наложен платеж

В динамичния свят на логистиката и доставката на пратки фирмите са в постоянно търсене на надеждни, ефективни и рентабилни решения за оптимизиране на дейността. Като един от водещите доставчици на логистични услуги в региона, Александър Логистикс предлага цялостни национални дистрибуторски услуги за палетни и колетни пратки. В отговор на развиващите се нужди на своите клиенти, Александър Логистикс въведе нова услуга – наложен платеж.

Национални дистрибуторски услуги:

Александър Логистикс разполага с широки възможности за национална дистрибуция на палетни и колетни пратки. Услугата задоволява нуждите на предприятия от всякакъв мащаб, като гарантира, че вашите продукти достигат до дестинациите си ефективно и сигурно в цялата страна.

Наложен платеж:

Александър Логистикс вече предлага и опция за наложен платеж. Сигурна и бърза обработка на плащанията за вашия бизнес.

– Конкурентни цени на комисионни: тарифа от 0,5%, но не по-малко от 0,50 лв. без ДДС.
– Гъвкави модели на плащане: Седмични или дневни. Стабилни парични потоци и финансова гъвкавост.
– Известия по имейл: Имейл известия за всяка транзакция, придружен от подробни спецификации на суми и пратки.
– Прозрачна комуникация гарантираща, възможност за по-добро проследяване и управление на вашите пратки с наложен платеж.

 

Александър Логистикс е стратегически партньор, за вас и вашия бизнес. Със своите възможности за национална дистрибуция и новата услуга Наложен платеж Александър Логистикс е готов да посрещне развиващите се нужди на бизнеса, предоставяйки инструмент за успех на конкурентния пазар.

Свържете се с нас, за да обсъдим следващите стъпки към едно успешно ново партньорство.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.