push-to-call
Пейзаж в Италия

Италия

групажна линия с Италия

Фирма Александър Логистикс предлага регулярна групажна линия с Италия. Дългогодишното партньорство с утвърден спедитор на италианския пазар ни позволява да организираме транспорт в Италия на всякакъв вид пратки, както и да консолидираме в терминали, разположени в Комо, Виченца и Прато. Допълнително предлагаме спедиция на частични и комплектни товари, както и на пратки с клас ADR.

Транспорт Италия

Разполагаме с добре развита мрежа за вътрешен транспорт в България и Италия и можем да съберем или доставим Вашата пратка от и до всяка дестинация.

СПЕДИЦИЯ ИТАЛИЯ

Италия е един от важните търговски партньори на България и това налага транспортните връзки да бъдат изключително интензивни. В отговор на това изискване на пазара, ние сме създали транспортно–логистична инфраструктура с партньори разполагащи с възможности за събиране, доставка на пратки в редица важни терминали.

Северна Италия свързваме с транспортна инфраструктура и терминали в Торино, Комо, Падуа като всяка седмица отпътуват по няколко автомобила с групажни пратки и от трите терминала. Над 50 % от пратките , които превозваме са до 300 килограма, което ни дава възможност за оптимизация на транспортната цена и предоставяне на удобен транспорт без необходимост от изчакване за консолидация на голямо количество стоки. Транспорта от районите на Торино, Милано, и Падуа  е с транзитно време 3 дни, като от терминала ни в София можем да превозим и доставим вашите пратки в рамките на 24 часа в цяла България.

Допълнителни транспортни възможности предоставяме и чрез терминалите си в Прато и Болоня, като отново партнираме с едни от лидерите в транспорта на групажни пратки в Италия. Можем да предоставим и логистични услуги, както и трансфер на пратките през складове до крайни клиенти, чрез транспорт с куриери на територията на Италия.

От терминала ни в Прато имаме отпътуване на няколко автомобила седмично, което позволява кратко транзитно време и надежден транспорт на пратките ви до България.

Информация за транспорт в Швейцария.

Препоръчителен срок за отправяне заявка за транспорт  – два дни преди датата на товарене. За запитвания бихте могли да попълните нашата ONLINE форма:

Прато - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време - 3 дни

София - Прато

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 4

Падуа - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време - 3 дни

София - Падуа

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време - 4 дни

Комо - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка ПВСЧПСНТранзитно време – 3 дни

София - Комо

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка ПВСЧПСНТранзитно време – 4 дни

Към всички групажни линии

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.