push-to-call
Пейзаж в Испания

Испания

групажна линия с Испания

Фирма Александър Логистикс предлага регулярна групажна линия с Испания. Дългогодишното партньорство с утвърден спедитор на Испанския пазар ни позволява да организираме транспорт на всякакъв вид пратки, както и да консолидираме в терминали, разположени в Барселона, Ирун, Валенсия, Аликанте, Сарагоса, Мадрид.

Транспорт Испания

Допълнително предлагаме транспорт на частични и комплектни товари, както и на пратки с клас ADR. Разполагаме с добре развита мрежа за вътрешен транспорт в България и Испания, и можем да съберем или доставим Вашата пратка от и до всяка дестинация.

Нашата компания е един от лидерите в групажния транспорт между Испания и България. За да бъде покрита ефикасно от транспортна гледна точка Испания е необходимо да разполагате с партньор, с офиси и складове в основните икономически центрове в страната. Именно това е нашето предимство в организацията на групажни пратки от Испания до България.

ПРАТКИ ОТ И ДО ИСПАНИЯ

Разполагаме със складове и развита транспортна мрежа за събиране и доставяне на пратки в Испания (Барселона, Валенсия, Аликанте, Ирун, Мадрид, Сарагоса и др.).  В повечето от тях освен чист транспорт можем да предложим и комплексна логистика, обработка на поръчки, фасилитиране на интернет търговия и услуги с добавена стойност. Това е добра основа за фирми, които желаят да се настанят трайно на Испанския пазар, осигурявайки бърза доставка до потенциалните си клиенти.

От Барселона предлагаме експресен сервиз със отпътуване всеки вторник и петък и 3 дни транзитно време до София. На следващия ден стоката ви може да бъде доставена до всяка точка на България, чрез развитата ни транспортна мрежа за доставки, както на големи ( над 2500 кг) пратки , така и на малки колетни пратки.

Аликанте е изключително важен център за складиране на обувки, което ни дава предимство в транспорта на този тип стоки, поради директните отпътувания , които предлагаме от там.

Тежката индустрия е съсредоточена в територията на Баските, където също разполагаме с терминал и предлагаме регулярни групажни пратки. Транзитното време е 5 дни.

Информация за транспорт Португалия.

Препоръчителен срок за отправяне заявка – два дни преди датата на товарене. За запитвания бихте могли да попълните нашата ONLINE форма:

Ирун - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 5 дни

София - Ирун

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 5 дни

Валенсия - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 6 дни

София - Валенсия

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 6 дни

Барселона - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 4 - 5 дни

София - Барселона

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 4 - 5 дни

Към всички групажни линии

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.