push-to-call
Пейзаж в Холандия

Холандия

ГРУПАЖНА ЛИНИЯ С Холандия

Фирма Александър Логистикс предлага регулярна групажна линия с Холандия. Дългогодишното партньорство с утвърден спедитор на холандския пазар ни позволява да организираме транспорт на всякакъв вид пратки, както и да консолидираме в терминал, разположен във Венло. Допълнително предлагаме транспорт на частични и комплектни товари, както и на пратки с клас ADR.

Транспорт Холандия

За групажните линии с Холандия използваме предимно камиони с двама шофьори, което ни дава възможност да извършваме доставки в кратки срокове. Разполагаме с добре развита мрежа за вътрешен транспорт в България и Холандия и можем да съберем или доставим Вашата пратка от и до всяка дестинация. За превоз ан товари в Германия вижте тук.

СПЕДИЦИЯ ХОЛАНДИЯ

Партньорът ,с които разработихме регулярна групажна линия с Холандия е един от лидерите в транспорта на групажни пратки между Холандия и Европа. През 2008 във фокуса им попадат транспорти към източна и югоизточна Европа , в това число и транспорти към и от България.

Отпътуванията от Холандия са почти ежедневни с транзитно време Холандия – България 5 дни. Транспортния хъб се намира във Венло, което е дава редица предимства поради близостта му до германска граница. В момента това една от горещите логистични точки в Европа. Предлагаме транспорт на клиенти във високотехнологичните индустрии, което ни прави един от пазарните лидери в транспорта на пратки. Предлагаме и регулярни транспорти по износна релация България- Холандия, като подобно на други държави разполагаме със логистична инфраструктура и модерни складове, от които можем да фасилитираме интернет търговия.

Доставките на територията на Холандия се извършват по два начина: транспорт през транспортна мрежа за групажни пратки и транспорт на пакети до 31 кг чрез вътрешен куриер.

Наскоро партниращата ни фирма стана част от една от най-големите китайски логистични компании, което ни дава достъп до неограничена мрежа за доставки.

Заявки за транспорт приемаме до 48 часа преди деня на товарене.

Препоръчителен срок за отправяне заявка за транспорт – два дни преди датата на товарене. За запитвания бихте могли да попълните нашата ONLINE форма:

Венло - София

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време – 4 - 5дни

София - Венло

Отпътуване

П
В
С
Ч
П
С
Н

Доставка

П
В
С
Ч
П
С
Н

Транзитно време - 5 дни

Към всички групажни линии

Организации