push-to-call

15 април ∣ 2024

3Cargo

Радваме се да обявим вълнуващо постижение в усилията ни за разширяване на логистичните ни услуги и подобряване на нашата мрежа. АЛОГ сключи официално партньорство с 3Cargo – иновативна спедиторска компания в Полша. Този стратегически съюз бележи важен етап в пътя ни към предлагането на по-разнообразни и ефективни логистични решения в цяла Европа.

 

Разширяване на логистичната ни мрежа

Полша е ключов логистичен център в Европа, който свързва Източна и Западна Европа. Обединявайки своите усилия с 3Cargo, значително разширяваме нашата мрежа, предлагайки на нашите клиенти разширени услуги, както за групажни пратки, така и за частични (LTL) и комплектни (FTL) товари. Това партньорство гарантира, че стоките на нашите клиенти се обработват с най-голямо внимание и професионализъм, независимо от техния размер.

С ежедневните отпътувания от нашия терминал в Чеховице (43-502) гарантираме бързо транзитно време от само 3 работни дни до България. Това представлява нашият ангажимент за намаляване на времето за доставка и повишаване на надеждността на предлаганите от нас услуги. Предлагаме и ежеседмично отпътуване от втори терминал – 97-371 Piotrkуw, в централна Полша. Освен това услугите ни по маршрута България-Полша с отпътувания два пъти седмично подчертават нашата ангажираност да предоставяме гъвкави и бързи логистични решения.

 

Поглед напред

С развитието на това партньорство ние сме развълнувани от възможностите, които ни очакват. Сътрудничеството ни с 3Cargo е доказателство за постоянните ни усилия за разширяване на нашите услуги и подобряване на логистичния пейзаж между Полша и България. Това партньорство представлява важен етап за АЛОГ, тъй като ние продължаваме да въвеждаме иновации и да предоставяме висококачествени логистични решения в цяла Европа.

Организации

Не пропускайте

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да получавате специални оферти директно на емайл.